Visma PX – Vårt erbjudande

Visma PX

PX Expert Norden AB är en helhetsleverantör av tjänster kring affärssystemet Visma PX. Våra konsulter har lång erfarenhet av systemet. Alla har tidigare arbetat hos systemleverantören Visma som implementations- och applikationskonsulter.

Vårt erbjudande omfattar följande:

Nyimplementation

Tillsammans med Visma fungerar vi som implementationspartner. Vi tar hand om hela implementationsprocessen, från processgenomgång till teknisk installation och allt däremellan såsom parametersättning, rapportgenomgång/konstruktion m.m.

Uppgraderingar

Vi ser till att ditt affärssystem uppgraderas till senaste version. Våra konsulter tar hand om hela uppgraderingsprojektet från ax till limpa inklusive den tekniska installationen.

Anpassningar

Ibland räcker Visma PX standardfunktionalitet inte riktigt till. Då hjälper vi er med att bygga specialanpassningar efter era önskemål.

Rapporter

Vi tar fram de rapporter ni önskar ur systemet som komplement till de standardrapporter som redan finns.

Förvaltning

Låt oss ta hand om ert system löpande över tid. Det innebär bland annat att vi ser till att uppgraderingar sker med jämna mellanrum, att fixar installeras löpande, att parametrar justeras löpande enligt era önskemål samt ser till att nya användare läggs upp och utbildas. Ett förvaltningsavtal med oss gör att ni kan känna er trygga med att ert Visma PX alltid fungerar som det ska.

Utbildning

Vi tar fram och genomför företagsanpassade utbildningar.

Support

Behöver ni support så vänder ni er till oss. Supporten har ni redan betalat till Visma genom ert underhållsavtal! Supporten för Visma PX kontaktar du via e-post visma.control@visma.com.

Vi är idag åtta konsulter som levererar dessa tjänster, tillsammans med ytterligare några konsulter hos vårt systerföretag Sundbom & Partners.

Ekonomitjänster

Vårt systerbolag tillhandhåller även rena ekonomitjänster, med ekonomer som är vana användare av Visma PX. Allt från interimsekonomer, hjälp vid tillfälliga toppar eller någon dag i veckan för att stötta ekonomiavdelningen.

Klicka här för att komma i kontakt med oss.

Vill ni veta mer om produkten Visma PX – besök Vismas produktsida.